Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

úterý 24. dubna 2018

4. Country bál Přátel country

                   
Tak v pořadí čtvrtý country bál pořádaný naší taneční skupinou už je minulostí. Tuto sobotu, 21.dubna 2018, se ve velkopavlovické sokolovně sešla úžasná parta tancechtivých lidiček, nálada byla výborná a kapela Bíbři z Chrudimi neměla chybu. Spokojenost návštěvníků zajišťoval již tradičně bar U Milana, tentokrát bez zraněného Milana, zato s ochotnou obsluhou. Obdiv si získala i bohatá tombola.
Večer zahájilo vystoupení našich nejmenších z country kroužku při mateřské škole Velké Pavlovice. Ani letos nechyběl náš fotokoutek, kde si mohli návštěvníci zapůjčit rekvizity a zvěčnit se na palubě Přátel country alias Černé perly.
Čas plynul v šíleném tempu, jak už to při dobré zábavě bývá. Najednou tu byla poslední písnička, dopila se poslední sklenička a bylo dotancováno. Návštěvníci bálu i my jsme byli spokojeni a budeme se těšit na příští rok, abychom se tu zase sešli v tak hojném počtu a dobré náladě.
Fotky od Jany najdete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat