Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

úterý 20. března 2018

Jak bylo ..........

Dostalo se mi pár odkazů na fotky z proběhlých akcí, tak je posílám dál.
První odkaz je na Skautský ples v Ratíškovicích, který se konal 3. února v nové pěkné hale. Hrály kapely Popojedem a Horizont. Podívat se na fotky můžete zde a zde.

Druhý odkaz je na již tradiční akci, košt gulášů v Březí. Ten proběhl 10. února v místním kulturním domě, hrála kapela Popojedem a naše maličkosti tam plní funkci tzv. kulturní vložky. :-) Pár obrázků je k vidění zde.
Po guláších jsme ještě stihli country bál v Moravském Žižkově, fotky od Oldy jsou zde. 

29. Josefovský šmajd, 17.3. 2018, akce pořádaná KČT Slovan Břeclav, procházka z Břeclavi na Pohansko, kde hrála kapela Popojedem. Všichni jsme si to užili, i přes velkou zimu, vítr a poletující sníh. S kapelou jsme si zazpívali a zatančily. Akce se zúčasnili i naši nejmenší – Jasmínka a Vojtíšek. Těm jsme tiše záviděli peřinky a bezvětří v kočárku.Fotky jsou zde. 

Žádné komentáře:

Okomentovat