Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 16. října 2017

Jak bylo v Bludově

Tak opět po roce jsme o tomto víkendu 13. – 15.10.2017 vyrazili na taneční seminář klasických country tanců do Bludova. Konal se zde už 5. ročník pod vedením výborného collera Míry Procházky ze souboru Šumaváček. Letos se sjelo ze širokého okolí na 50 tancechtivých lidiček, většinou pravidelných účastníků této bludovské akce. I když to nemáme zrovna nejblíž, moc rádi do Bludova jezdíme nejen pro to, že se vždy sejde výborná parta, ale zatancujeme si tu i takové tance ve velkých formacích, které bychom si doma nezatancovali.
Nálada byla tak jako předešlé roky výborná, Míra opět maximálně trpělivý a časté záměny pravé a levé strany přecházel s ledovým klidem. Tancovaly se tance kruhové, řadové a čtverylky, zajímavý byl i tanec ve trojicích. Moc jsme si celý víkend užívali. A letošní premiéra ubytování na chatě přímo v Bludově taky neměla chybu. Přejíždění do Šumperka přeci jen zabere trochu času.

Byl to výborně strávený víkend ve společnosti bezva kamarádů a rádi se s nimi opět za rok na semináři sejdeme. Velký dík patří Pohodářům z Bludova za zorganizování takové akce a za příkladnou starost o účastníky.



Fotky budou postupně, jen co je Jana nachystá. :-)

Už jsou hotové páteční fotky.
Fotky ze sobotního dopoledne a z odpoledne a večera.
Jana :-*

Žádné komentáře:

Okomentovat