Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 22. května 2017

Jak bylo na bále

Tak v pořadí třetí country bál pořádaný naší taneční skupinou už je minulostí. Tuto sobotu se ve velkopavlovické sokolovně sešla úžasná parta tancechtivých lidiček, nálada byla výborná a kapela Cvykr z Brna neměla chybu. Spokojenost návštěvníků zajišťoval již tradičně bar U Milana se svou ochotnou obsluhou. Obdiv si získala i bohatá tombola. Zlatým hřebem večera bylo naše vystoupení, coby mořských vlků, zajatých tlupou tancechtivých pirátek, na kterých se zalíbením spočinulo oko divákovo. Však se taky bylo na co dívat, takové sexy pirátky neměl ve své posádce ani kapitán Jack Sparrow. V námořnickém stylu byla vystavěna i kulisa fotokoutku - letošní novince našeho bálu. Zde si mohli návštěvníci zapůjčit rekvizity a zvěčnit se na palubě Přátel country alias Černé perly.
Čas plynul v šíleném tempu, jak už to při dobré zábavě bývá. Najednou tu byla poslední písnička, dopila se poslední sklenička a bylo dotancováno. Návštěvníci bálu i my jsme byli spokojeni a budeme se těšit na příští rok, abychom se tu zase sešli v tak hojném počtu a dobré náladě.
Krátké video z průběhu bálu včetně našeho vystoupení si můžete spustit zde.
Fotky od Jany najdete zde.
Fotky od Oldy jsou zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat