Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 21. srpna 2016

Jak bylo v Dolních Věstonicích

Přijali jsme pozvání od spolku Věstonická beseda, abychom se zúčastnili country akce Letní noc a předvedli zde svoje umění při tanečních kreacích. A bude-li zájem i naučili tancechtivé místní i přespolní nějaký taneček. Zájem byl, tak se Dana chopila mikrofonu a zaplněný taneční parket pod jejím vedením začal nacvičovat Pískajícího Rufuse. Během chvilky už všichni pochodovali jak měli, tak se svých nástrojů chopila kapela Amulet a tanečníci si naostro vyzkoušeli svůj první country tanec.
Jak už jsem zmínil, hrála osvědčená a skvělá kapela Amulet, taneční parket byl dostatečně velký pro nás i naše kamarády z Lednického ranče. Počasí nám naštěstí přálo a v družné zábavě a ve víru tance jsme ani nezaregistrovali překulení do nového dne.
Snad se v Dolních Věstonicích naše tancování líbilo a pokud budou znovu pořádat nějaký country večer, určitě a rádi přijedeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat