Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 1. května 2016

Jak bylo v Dolních Bojanovicích

Tak jako už každý rok, i letos doprovázela kapela Popojedem čarodějnický rej v Dolních Bojanovicích. A jako každý rok i letos jsme se rozhodli tuto merendu poctít svou návštěvou. Tentokrát v poněkud menším počtu než obvykle, byla to spíš jen taková průzkumná mise. Většina našich členů se přiotrávila lektvarem z mandragory a nebyla schopna bezpečného letu. A navíc jsme byli v utajení, byli jsme převlečeni za mudly.
Kapela hrála skvěle, i když někteří její členové se vlivem chladného počasí přestávali hýbat. Teplá klobása a správně vychlazené pivo je však vždy vrátily do normálu. Kultura hold vyžaduje oběti. A to i od tanečníků. Přeci jen tanec na trávě není pro naše artrotická kolena to pravé ořechové.
Průzkumná mise tedy dopadla dobře, kapela Popojedem říznutá Cvykrem hraje pořád dobře a tak se dá předpokládat, že se v Dolních Bojanovicích sejdeme příští rok opět.

Fotila čarodějka Zuzka, fotky najdete je ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat