Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

středa 17. února 2016

Jak bylo v Prušánkách

V sobotu jsme vyrazili na již tradiční Čundrbál do Prušánek, který pořádá Kapela starých časů. A protože již tyto muzikanty známe z dřívějška, ani nás nepřekvapil jejich osobitý styl country hudby. Dobře se na ně tancuje, naše kolena jsou vděčná za pomalejší taneček. Během večera se Kapela starých časů střídala v hraní se skupinou Country tón z Partyzánského, takže Čundrbál měl mezinárodní zastoupení. Účast byla docela velká, přesto místo na tancování si každý našel.
Fotografa jsme tentokrát mezi sebou neměli, tak přikládáme alespoň fotku dortu, který měl to štěstí a z tomboly doputoval k nám. Tak jak pěkně vypadá, tak i výborně chutnal. Společně jsme si na něm pochutnali při nedělní kávičce. Velký obdiv cukrářce, která toto umělecké dílo vytvořila.


Žádné komentáře:

Okomentovat