Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 7. února 2016

Jak bylo v Hustopečích

Včerejší den byl po taneční stránce celkem náročný. Odpoledne jsme odtancovali vystoupení ve velkopavlovické sokolovně u příležitosti oslav druhého ročníku Velkopavlovických ostatků. Abychom byli stylový, tancovali jsme coby čarodějnická country skupina. No a po vystoupení rychle odlíčit a naším dalším cílem byl country bál v Hustopečích, který pořádá místní spolek Všehoschopných. Sál v Hustopečích už byl plný a sotva jsme se stačili přivítat se všemi známými, spustila hudba a naše nohy nás přenesli na taneční parket. Letos hrála nám dobře známá skupina Rančeři. Během chvilky byl roztančený celý sál a všichni se skvěle bavili. Tradiční taneční vystoupení v průběhu večera letos předvedla skupina Na stará kolena a samozřejmě nechybělo ani vystoupení místních Všehoschopných. Předvedli se v koňské show a před půlnocí nás ohromili perfektním párovým tancem.
Celý bál byl jako vždy velmi dobře připravený, výzdoba stylová a díky Rančerům nálada na stupni jedenáct ( z deseti možných). Však se hrálo a tancovalo daleko přes půlnoc. Nabídku šerifa k přenocování u ohně jsme s díky odmítli a za svitu blednoucí luny odcválali k domovu.
Fotky jsou k dispozici na stránkách spolku Všehoschopných - odkaz zde.
Další fotky od Oldy si můžete prohlédnout zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat