Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 12. října 2015

Jak bylo v Bludově

Opět po roce jsme se vypravili do Bludova na třídenní taneční seminář s Mírou Procházkou ze Šumaváčku. Seminář pořádali již tradičně pohodoví Pohodáři, kteří nezklamali a připravili bezvadnou akci, za což jim patří náš hlubokosklon.
V pátek jsme díky kolonám na dálnici a nutnosti ubytování přijeli se zpožděním, to už byla výuka v plném proudu. Hned jsme naskočili na parket a vítání jsme si nechali až na přestávku. Ubytováni jsme byli tentokrát v Šumperku, v penzionu Na hradbách a proti předchozím rokům to bylo ubytování  přímo luxusní.
V sobotu se tancovalo do oběda, místo poledního klidu pro nás hostitelé domluvili prohlídku hrobky a kostelní věže. Po prohlídce jsme spěchali zpátky na seminář a tancovali až do pozdních večerních hodin.
Součástí večerního tancování byly i ukázky vystoupení několika skupin i dvojic.

Víkendový taneční maraton skončil v neděli před obědem. Rozloučili jsme se s výbornou partou a příjemně unaveni a plni dojmů vyrazili k domovu. V Prostějově jsme si udělali zastávku na výborný oběd U krále Ječmínka, abychom i našim tělesným schránkám udělali dobře.
Už teď se těšíme na příští rok, na pohodové tancování s pohodovými kamarády nejen z Bludova. Snad jen těch košilí přibalíme ještě trochu víc, nestačily schnout. 
Velký dík Lence a všem, kteří se na této super akci podílejí.

Věra fotila jak o život...... :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat