Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

středa 12. srpna 2015

Popojedem zvou


BLUEGRASS NA VINICI
vznikl z velké lásky k muzice, a to nejen k té modré.
Znáte to: dejte muzikantovi do ruky nástroj, dejte mu prostor, přidejte trošku recese a srandiček, blízkost vinných sklépků, dobrosrdečnost místních domorodců - a - vymyslí si, exhiba jeden, festival jak víno .
A když má (světe div se a Hugo žehnej) kolem sebe pár stejně postiženejch bláznů, může náš muzikant nemrava každý rok oblažovat ucho posluchačovo svou produkcí až do ranního kuropění .
Festiválek děláme z radosti a pro radost. Vaši, i tu naši. Vězte, že ani organizátoři, ani kapely nejsou za svůj výkon odměněni ničím jiným, než úžasnou, strhující atmosférou, skvělými posluchači a demižónkem vína.
Jste všichni zváni. Ať už vyznáváte bluegrass, country, či úplně jiný styl hudby, doufáme, že se nám podaří vpravit vám pod kůži trochu životního optimismu.
Bude-li se Vám náš festiválek líbit, chvalte jej, budeme rádi. A budete-li mít připomínky, prosím, řekněte je nám, pokusíme se je vyřešit.
Váš poumenek a Early Times

Žádné komentáře:

Okomentovat