Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 27. září 2014

Jak bylo v Nížkovicích

Na páteční večer jsme si naplánovali návštěvu country bálu v Nížkovicích, kam nás pozvala kamarádka Zuzka. Byl to historicky první country bál v této vsi, tak jsme svojí účastí chtěli podpořit Zuzčinu snahu o zviditelnění tohoto druhu zábavy. Setkali jsme se tu s několika známými tvářemi z jiných akcí, takže parket byl za chvíli zaplněn a taneční rej mohl naplno začít. Místo původně plánované skupiny Flek, které onemocněla zpěvačka, hrála brněnská kapela Kósavá deka. Hráli pěkně svižně, dobře se nám tancovalo.
   Během večera předvedli své vystoupení děti ze souboru Čtyřlístek, který vede Zuzka přímo v Nížkovicích. Tančili úžasně a bylo na nich vidět, že je tanec doopravdy baví. Jako druhá se představila skupina Carola Brno, už odrostlejší mládežníci, také pod vedením Zuzky. No a do třetice nastoupila skupina La Quadrilla z Brna, to jsou už vytancovaní dospěláci. Bylo se opravdu na co dívat.
   Nížkovickou sokolovnu jsme opouštěli až po posledních tónech kapely s pocitem příjemně stráveného večera. Díky, Zuzko.

Ostatní fotky jsou ZDE.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat