Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 27. dubna 2014

Jak bylo v Bílovicích

Přijali jsme pozvání na country bál do Bílovic nad Svitavou, kde jsme přislíbili i vystoupení. Bál se konal poprvé před rokem, pak na podzim a teď opět na jaře. Byl zároveň malou přehlídkou country kapel. Přestávky vyplnily taneční vystoupení Honky Tonk a naše. Nejprve vystoupila pohodová, příjemně znějící skupina Paradox, pak Honky Tonk předvedli své dvě choreografie. Následně patřilo pódium svérázné a nepřehlédnutelné skupině Enny Band, po nich opět vystoupili Honky Tonk a do programu zařadili i výuku. Využili toho, že na bále byli téměř výhradně taneční skupiny, a společně jsme na jednu písničku zatancovali bezprostředně po sobě tři tance - Zuzanu, Rufuse a Staré dobré kolo. Pak začali hrát skvělí Boins. V jejich přestávce jsme vystoupili my s Ukázkami "mixérů".
Pořadatelé bílovických bálů mají poněkud nešťastnou ruku při výběru termínů. Posledně, jestli se nemýlím, byly nějaké volby. Tentokrát hrála Kometa Brno se Zlínem, všichni sledovali hokejový zápas a sál zel prázdnotou. Pro nás to zase tak špatné není, protože je místo na tancování. Ale pořadatelů je nám fakt líto.
Možná budou i nějaké fotky, Vašek z Honky Tonk slíbil i video...

Žádné komentáře:

Okomentovat