Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 16. února 2014

Jak bylo v Moravském Žižkově

Tak jako vždycky, dokázala skupina Amulet dodat Country bálu v Moravském Žižkově skvělou atmosféru, a tak jsme měli i skvělou náladu.
V sobotu 15. února nás nakonec docestovalo do Žižkova celkem 10, ale zato tam někteří vydrželi až do konce bálu. Slabé povahy odcestovaly o půlnoci, ale ti nejvytrvalejší zato až nad ránem (kdyby to bylo v létě, už by skoro svítalo). Radovali jsme se z toho, že někteří tanečníci zřejmě vysedávali doma u hokeje a my jsme tak měli na tanečním parketu dost místa. I když pořadatelé byli nejspíš spokojeni. Sál se jim postupně docela pěkně zaplnil.
Asi největší sílu tentokrát představovali country tanečníci, či ponejvíc tanečnice z Charvatské Nové Vsi.
Naše country skupinka však určitě nezůstala na bále bez povšimnutí. Soutěže o nejrychlejší pití piva jsme se sice nezúčastnili, ale najednou jsme koukali a fandili. Zdenka Kobsová byla totiž zvolena Královnou bálu a byla korunována „diamantovou“ korunkou a čestným tancem s Králem bálu, kterým se nestal nikdo jiný, než nám dobře známý „Skot“ Jarek Tuček z Charvatské. Jak se teď pěkně říká „look“ se Zdence náramně povedl a byl po zásluze odměněn.
Také někteří něco vyhráli v tombole, i když toho štěstíčka tentokrát nebylo tolik. Nejlepší cenu jako vždycky vyhrál Jožka Konečný: dárkovou poukázku do kosmetického salónu. Takže Jožkovi moc gratulujeme a závidíme mu budoucí neobyčejný zážitek.
Olda Hradský pořídil spoustu fotek, tak se podívejte a udělejte si obrázek sami.
Tady máme fotky od Oldy.

Žádné komentáře:

Okomentovat