Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 26. ledna 2014

Jak bylo v Ratíškovicích

Do Ratíškovic se nám dostalo pozvání se žádostí o vystoupení. V prvních chvílích to vypadalo, že nedáme dohromady potřebný počet párů, ale nakonec se nás do Ratíškovic vypravilo celkem šestnáct (osm párů). Však nás taky hned ve dveřích přivítali slovy: "Vás je jako psů!"
Ratíškoviční junáci letos pořádali svůj ples ve stylu country už  posedmé. Velká školní tělocvična se proměnila v taneční sál. Na pódiu excelovala hodonínská country kapela Countrio. Úderem dvacáté hodiny zahájilo Countrio sérii písniček, původně určených k poslechu. Ale sešlo se nás tam povícero tanečních skupin, takže k nemalému překvapení kapely jsme zaplnili parket už s prvními tóny. Po vystoupení chlapců z místního oddílu Trojka jsme dostali prostor my a předvedli naši choreografii, nazvanou podle úvodní písně "Tequila Sheila". V průběhu večera jsme dostali ještě jednu příležitost a zatančili jsme návštěvníkům bálu "Ukázky párových tanců". Večer plynul v příjemné nenucené zábavě, parket byl neustále plný. Kdo si neuchytil nějaký prostor na začátku série písní, pak už těžko mohl provádět nějaké prostorově náročnější kreace.
Foťák si tentokrát vzal Olda - těšíme se na jeho fotky...
TADY jsou.
A máme i krátké video.

Žádné komentáře:

Okomentovat