Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 1. prosince 2013

Jak bylo ve Vlčnově

Teprve dnes (v neděli) jsme se vrátili ze sobotního vlčnovského Mikulášského country bálu. Je fakt, že se normálně vracíme druhý den - tedy po půlnoci. Ale tentokrát jsme využili možnosti přespání a dopoledne si vyšli na vycházku po Vlčnově, jejímž cílem byly historické vlčnovské búdy. Kdo by chtěl o těchto stavbách vědět více, může se podívat na tyto odkazy: ZDE a ZDE. Ale abych nepředbíhala...
Do Vlčnova jsme přijeli především kvůli Mikulášskému bálu. Ten byl opět (jako vždy) skvěle připravený. Luciferka Lenka nás přivítala u vchodu, byli jsme usazeni u krásně vánočně nazdobeného stolu, vedle pódia na nás čekal vánoční stromeček, jež byl ověšen sáčky s lístky do tomboly, na pódiu ladila kapela Western, ani bohatý bufet nebyl méně zásobený, než v předešlých letech. Letošním vylepšením programu byl fotoateliér v přísálí.
Vrhli jsme se do víru tanců, spolu s námi byly na parketu další taneční skupiny. Užívali jsme si všeho, co country bál návštěvníkům nabízel. Neopomenuli jsme ani návštěvu fotoateliéru. Jak nás pan fotograf Rostislav Pijáček zvěčnil, se můžete podívat ZDE. Na jeho stránkách už najdete fotky z bálu.
Během večera se nám předvedla omladina, která pod vedením Lenky sbírá ceny na soutěžích v line tancích. Nás také Lenka jeden tanec naučila - tentokrát párový - Luna moon.
Večer jsme ukončili na ubytovně malou pyžamovou párty.
Fotky z návštěvy Vlčnova najdete ZDE.
Úplně dole na stránkách najdete nové puzzle "Čerti a andělé", vytvořené pomocí Flash-aplikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat