Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 18. května 2013

Jak bylo v Bílovicích

V pátek jsme vyjeli trošku dál než jen za naše humna - a to do Bílovic nad Svitavou. Pozvala nás naše kamarádka Martina Klimková, která působí v kapelách Flek, Paradox a ve vlastní rodinné kapele. Mimo to jsme ji také poznali jako výbornou tanečnici Honky Tonk.
V obecní hospodě u Emila se tady konal country bálek, který byl zároveň malou přehlídkou kapel ENNY BAND, FLEK, BOINS a NENUCENÝ VÝSEK. V prvních dvou přestávkách vystoupili HONKY TONK, ve třetí PŘÁTELÉ COUNTRY. My jsme předvedli naši "Babu" - podle ohlasu diváků se líbila. Po našem vystoupení jsme si na přání Honky Tonk zatančili i Celtic.
Při hospodě je menší sál, který byl ještě z části zaplněn stoly, takže na tančení tam až tolik místa nebylo. Naštěstí pro nás během produkce jednotlivých kapel byli na parketu jenom tancechtiví členové Honky Tonk, my, jedna vznikající taneční skupina z Brna, ostatních minimálně - takže jsme se v pohodě vešli.
Foťák jsme tentokrát neměli, ale fotky máme slíbené od Vaška z Honky Tonk.

Žádné komentáře:

Okomentovat