Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 10. června 2012

40 let kapely Experiment 72

Už v únoru, kdy se bálu zúčastnila jen čtyřčlenná skupinka našich tanečníků, se nám dostalo pozvání od kapely Experiment 72 na jejich oslavu 40 let od založení kapely. Pozvání nás potěšilo a včera přišel ten den.... bohužel nás opět nepřijelo nijak moc (stěhování, dovolené, rodinné oslavy,...). Původně jsme chtěli kapele k narozeninám zatancovat naše vystoupení "Hergot, to je baba!", ale z pěti přítomných párů byly jen dva, které by mohly vystupovat. A to je opravdu málo. Museli se tedy spokojit s poněkud prozaičtějším dárkem - vínem.
Už při vstupu byl patrný rozdíl oproti "normálním" bálům. Vítali nás štamprličkou a na stolech byly přichystány výborné koláčky. Sál byl i nezvykle nabitý. Dokonce došlo i na přidávání stolů, aby se všichni gratulanti vešli. Z těch, které známe, tam byl Eda s Míšou, kapela Rančeři a rodinka se čtyřmi holčičkami - vášnivými country tanečnicemi.
Zpočátku byla na parketu spousta místa, s pokročilejší hodinou už bylo těsněji. Pauzy mezi jednotlivými vstupy byly delší než obvykle, aby byl čas na popovídání si s přáteli. Jednu chvíli sestoupili muzikanti z pódia, k nim se přidali bývalí členové a spolu s diváky si zazpívali známé "pecky".
Fotky z akce už máme na Rajčeti.

Žádné komentáře:

Okomentovat