Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 6. května 2012

Sobotní večer s Koňským rančem

Velkopavlovičtí "koňáci" pořádali v sobotu velkou akci. Přiznávám, že o ní nic moc nevím. Jen to, že byla k vidění v okolí Pavlovic spousta jezdců na koních - snad kolem padesáti.
Pro nás je však důležité to, že si na večer pozvali partičku kamarádů - muzikantů a udělali na myslivně country večer. To dali na vědomí i veřejnosti prostřednictvím místního rozhlasu. Použili jsme náš zavedený mobilizační systém a večer nás tam asi patnáct přišlo. Moc nabito nebylo, protože s ohlášeným začátkem večera přišla bouřka s krátkým,ale vydatným lijákem. Dostali jsme k ochutnání výborné sýry domácí výroby. Jinak se podával srnčí guláš a klobásy.
Byli jsme dost zvědaví, jak bude kapela hrát. Prvotní informace byly takové, že hrají trampské písničky - jako u táboráku. Pokud bývá repertoár spíš "folkovější", moc dobře se nám na něj netancuje. Nakonec se naše obavy ukázaly jako liché. Skoro na všechny písničky jsme si dokázali vybrat nějaký tanec a nemuseli jsme se ani opakovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat