Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 18. března 2012

Jak bylo u nás na bále

Vidím, že první zvědavci nakukují.... tak tady máte várku fotek od Franty, fotky od Jany. Video naše vystoupení a vystoupení dětí z MŠ
Tolik jsme se těšili a už je za námi.... Naše očekávání provázelo rozechvění a tréma. Už nebyla zdaleka taková jako před rokem, kdy jsme vystoupili na veřejnosti úplně poprvé. Byli jsme hlavně zvědaví, co na naše vystoupení řeknou nejen naši spoluobčané, ale hlavně kamarádi z jiných tanečních skupin. Loni nám po vystoupení udělili pár cenných rad, díky kterým jsme postupně naši prezentaci na veřejnosti vylepšovali.
Ale zpátky na začátek.... Bál každoročně pořádá YMCA Rakvice. Výtěžek je určen na letní tábor pro děti, který bude letos na Kláskově mlýně (poblíž Vranovské přehrady).
Na bále hrála pohodová kapela Jižané. Mimochodem -  hrají příští sobotu na bále ve svých rodných Březolupech.
Již tradičně své vystoupení předvedly nejprve děti z místní Mateřské školy. Bylo velmi pěkné, odlehčené, moderněji pojaté.
My jsme vystoupili o něco později. Naše letošní vystoupení na písničku Hergot, to je baba (skupina Nadoraz), bylo podle textu pojato jako mix humorného nadhledu a sexuálního harašení... dělali jsme si legraci tak trošku sami ze sebe. Choreografie se skládá z párových a line tanců. Je to vlastně takový koncentrovaný vzorek několika tanců, které rádi tančíme i samostatně.
Na bále jsme si (nejen my) skvěle zatančili.... ani se nám nechtělo domů...

Žádné komentáře:

Okomentovat