Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 8. ledna 2012

Jak bylo ve Strážnici

Letošní první sobota byla jistě ve znamení mnoha plesů a bálů. Také u nás, ve Velkých Pavlovicích, zahájili plesovou sezónu krojovým plesem.
Ale my jsme oblékli kostkované košile, vesty, přizdobili se boly,... nasadili klobouky a odjeli do Strážnice. V kulturním domě se tam konal 3. country bál. Měli jsme trochu obavy, jestli tam nebude moc plno, protože jsme byli dost blízko Vlčnova, Hluku a Nivnice, kde je poměrně velká koncentrace country tanečních skupin. Zřejmě již zmíněné zahájení nové plesové sezóny nabídlo pestřejší výběr, a na bále ve Strážnici až tolik nabito nebylo. Za doprovodu skvělého Countria s hostující zpěvačkou Míšou Janečkovou jsme měli dost místa na tančení. S kapelou už jsme se několikrát na bálech setkali, takže nás jejich povětšinou svižný styl nepřekvapil. Během večera vystoupila taneční skupina manželů Mědílkových ze Zlína. Ti na bále dělali i výuku tanců. Ve vestibulu čekal návštěvníky krámek s westernovými doplňky a fotoateliér Amphoto Hodonín, který naše skupina nemohla minout. Fotky z ateliéru zde.
Fotky od Franty

Žádné komentáře:

Okomentovat