Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pátek 23. prosince 2011

Poslední letošní zkouška

Zavření tělocvičny po dobu školních vánočních prázdnin bylo pro nás dost velkým překvapením. Předešlé roky jsme ke cvičení nevynechali ani dny mezi Štědrým dnem a Silvestrem. K uzavření došlo bez předchozího upozornění.
Tuto změnu jsme museli sdělit ostatním členům, což prověřilo náš "mobilizační" systém. Náš služebně nejmladší člen obstaral náhradní prostor a my jsme strávili naši poslední letošní zkoušku v důstojném prostřední - ve vánočně vyzdobeném salonku na hřišti. Zkoušku jsme měli sloučenou pro pokročilé i začátečníky. Sešli jsme se, až na marody, všichni v rekordní účasti 32 (z celkového počtu 36). Program zkoušky jsme se snažili volit tak, aby si zatancovaly obě skupiny.
Ale jak už bylo zmíněno, zkouška byla ve vánočním duchu, pauzy mezi tanci byly delší než obvykle. Vyplňovali jsme je ochutnávkou vánočních dobrot. Našlo se i dost času na popovídání, na které není během všedních zkoušek čas.
Fotky od Franty.

Žádné komentáře:

Okomentovat