Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

úterý 17. května 2011

Zvířátka také nekouří a Jarní slavnost

Kancelář Brno - zdravé město Magistrátu města Brna pořádá v sobotu 21. května 2011 od 11 hod. při příležitosti "SVĚTOVÉHO DNE PROTI KOUŘENÍ" zábavnou formou v areálu ZOO Brno program pro děti i dospělé, jehož náplní není jen zdravý způsob života. Po celém areálu ZOO budou stanoviště se soutěžemi o ceny pro celou rodinu jak vědomostními, sportovními či zábavnými. Bude se i malovat na obličej, modelovat balónky, děti se mohou nechat vyfotit se zvířátky.
Na hlavním pódiu proběhne kulturní program, ve kterém mimo jiné uvidíte country kapelu NOVÍ KASKADÉŘI, pohádku v podání divadelního souboru KORÁB a vystoupení nejmenších dětí v tanečním souboru I. BRUNOVÉ.
Celým pořadem bude provázet moderátor Rádia Čas FRANTIŠEK TRNČÁK.

Po ukončení akce se NOVÍ KASKADÉŘI přesunou do Žabin ke KD Rubín, kde přibližně od 18 hod. vystoupí na JARNÍ SLAVNOSTI. Nenechte si ujít naši kamarádku, zpěvačku ILONKU BRYMOVOU od 17,30 hod. Hlavní hvězdou večera bude vystoupení VAŠO PATEJDLA od 21 hod. a akci ukončí OHŇOSTROJ.

Žádné komentáře:

Okomentovat