Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 22. května 2011

Májové putování

Tento víkend jsme měli opravdu naplněný různorodými akcemi. V sobotu se mohli, ať pěší či cyklisté, vydat po Modrých horách (oblast mezi V. Pavlovicemi, Bořeticemi, Vrbicí, Kobylím a Němčičkami). Každá obec připravila pro své návštěvníky nějaké lákadlo. V Pavlovicích to bylo mimo jiné i setkání rodáků a otevírání dětského hřiště v parčíku u zastávky s prolézačkami pro malé děti. Pro ty větší tady předávali do užívání skate park.
Ráno se tedy vydala šestice Přátel country na Májové putování po Modrých horách. Čtyři se rozhodli pro kolo, dva vyšli na malý pěší výlet. Po obědě jsme se sešli v parčíku u dětského hřiště, kde hrála (nejen) folková skupina A. M. Úlet. Ve stínu pod stromem jsme poslouchali jejich produkci, na některé písničky jsme se pokusili i zatancovat.... a pak honem domů, abychom byli večer na bále čilí.

Žádné komentáře:

Okomentovat