Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pátek 27. května 2011

Jak bylo v Zaječí

Z Pavlovic jsme vypravili náš malý sedmimístný countrybus, abychom si prohlédli zaječský kostel i zevnitř.
Nedočkavě jsme stoupali po schodech na věž. Stejný nápad jako my, měla spousta dalších návštěvníků. Schodiště bylo úzké, nahoře málo místa, tak na jednotlivých ramenech probíhalo něco jako kyvadlová doprava. Pokochali jsme se vyhlídkou a už jsme spěchali dolů, aby nám neutekl koncert skupiny Popojedem. V kostele ještě probíhalo vyhodnocení soutěže "Máme rádi Zaječí". Byla tu výstavka soutěžních prací. Děti měly za úkol libovolnou výtvarnou technikou zachytit místní kostel.
Práce byly zastoupeny kresbami, linority,
kolážemi (a kdoví čím ještě), fotografiemi a dokonce i velkým
papírovým modelem kostela.
My jsme se už těšili na koncert. Ocenili jsme vkusný výběr repertoáru a i jeho provedení. V lavicích to s námi šilo. Jen jsme na sebe pokukovali, jestli "by to šlo".... ale nezdálo se nám to vhodné. Malou chybičkou na kráse bylo příliš hlučné obecenstvo. Kapela hrála bez aparatury a zvuk tak trochu zanikal.
Už se těšíme, kdy kapelu potkáme někde, kde si budeme moci i zatancovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat