Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 20. března 2011

Jak bylo u nás na bále

Pilně jsme se připravovali, poctivě nacvičovali a konečně nastal dlouho očekávaný den.
Bál začal. Z pódia nás oblažoval svým hraním Čtyřlístek. Děti z místní mateřské školy předvedly svou country Trpasličí svatbu. Byly, jako vždy, roztomilé.
Naše napětí se stupňovalo... Sáhni po láhvi s tequilou, Sheilo! ... a už to jelo. Za vydatné divácké podpory našich kamarádů z Charvátské, Lednice, Brna a Velkých Bílovic jsme poprvé na veřejnosti předvedli své nové a historicky první vystoupení. Všechno se vydařilo na výbornou. Nervozita opadla a teprve pak jsme to mohli pořádně rozjet. Bál jsme si krásně užili a už se těšíme na ten příští.
Děkuji Přátelům country za zodpovědný přístup při zkouškách a skvělé provedení naší taneční sestavy na bále. Byli jste úžasní.
Fotky už jsou na Rajčeti
I video je k dispozici na YouTube...
Jana

2 komentáře:

  1. Country bál byl moc pěknou přehlídkou několika tanečních skupin .Pro ostatní bohužel jenom ke koukání. Možná by stálo za úvahu na příštím Country bále udělat " školku " pro širší veřejnost a snažit se zapojit publikum.Mimochodem já jsem takový dřevo, že by mi nepomohla ani "zvláštní školka", mně stačí tu muziku poslouchat, ale přijela nás parta a ti ostatní měli chuť se něco přiučit , bohužel nebylo jim dáno ...... jinak organizačně vše O.K. DOG

    OdpovědětVymazat
  2. Vyřídím vaši připomínku pořadatelům. Loni jsme výuku tanečků na bále měli, ale zase byly hlasy proti. Byl i bohatější program, ale i to některým vadilo.... někdy nelze vyhovět úplně všem.
    Pokud bydlíte někde poblíž, můžeme se domluvit... na podzim se chystáme přibrat další nováčky. Pokud máte zájem, ozvěte už teď buď na e-mail nebo telefon uvedený v kontaktech na této stránce. Dáme vám pak o začátku výuky vědět.
    Zdravím Jana
    P.S. Myslím, že i mezi námi tancuje spousta (teď už opracovaných) dřev - chce to jen zkusit a vytrvat!

    OdpovědětVymazat