Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

čtvrtek 20. ledna 2011

Dvorana zve....

Milí přátelé, tanečníci,
srdečně Vás zdravíme s novým rokem 2011 a přejeme vám vše dobré. Na letošní rok jsme opět přichystali několik tanečních seminářů. Přihlášky a další informace na jednotlivé akce jsou přístupné na našich stránkách
http://www.dvorana.cz/

6.5. - 8.5. Víkend contra tanců Johna Playforda Srdečně vás zveme na seminář, který se bude věnovat pouze tancům "Staré Anglie". Tyto tance se tančily v Anglii od první poloviny 17. století a tančí se dodnes.

20.5. - 22.5. a 30.9. - 2.10. Víkendové potančení v Květuši Všechny milovníky country tanců zveme do stodoly Jitky Bonušové. Letos máte opět možnost si přijet zatančit dvakrát. Jednou na jaře a podruhé na podzim.

27.5. - 29.5. Víkend českých a moravských lidových tanců Letošní kurz českých lidových tanců jsme poprvé přesunuli z Prahy do Květuše. Věříme, že se všem folkloristům bude v Květuši líbit. Na semináři budeme vyučovat tance z Čech, Moravy a možná i ze Slovenska.

4.6. - 5.6. Tancování s kánoí A je tady opět vodácký výlet s country tanci. Tentokrát se vydáme na málo známou vlašimskou Blanici.

2.7. - 9.7. 18. letní škola country tanců (pro bojovkáře) Za country tanci a za bojovkou pojedeme letos do Poslova mlýna. Pro bojovkáře je to nový areál, který jsme již vyzkoušeli minulý rok s druhým turnusem. Krajina Českého ráje slibuje nejen prima bojovku, ale i pěkné výlety.

6.8. - 13.8. 18. letní škola country tanců a Old time music Na druhý turnus 18. letní školy opět srdečně zveme nejen tanečníky, ale i muzikanty. Letos pojedeme do pěkného areálu Horalka v Orlických horách.

V nabídce metodických materiálů máme nový titul: Moravskou besedu. Připravili jsme komplet obsahující video DVD, hudební CD a knížku s popisem tance a notovým záznamem.
Pro cloggery máme titul "Cloggingem krok za krokem II" již i na DVD.

Těšíme se s vámi na setkání, Jitka Bonušová a Jan Pumpr

Žádné komentáře:

Okomentovat