Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 14. listopadu 2010

Jak bylo v Hluku

Cestu do Hluku jsme vzali "zkratkou" přes Vlčnov. Někteří z nás už tam měli připravené zbrusu nové košile, jiní si je teprve dali šít. Tentokrát s námi jelo i hodně nováčků, pro většinu z nich to byla bálová premiéra (s námi). Na nás "skalních" se podepsala trochu únava z předešlého večera v Brumovicích. Přece jen protančit dva večery po sobě, to není žádná sranda.
Prostory v hlucké sportovní hale byly pro opravdu velké množství lidí. Tento kout naší republiky má velice širokou základnu příznivců country tanců. Na parketu byly proto ke spatření různě velké skupinky country souborů. Byla to pestrá a zajímavá podívaná. Kromě toho některé přestávky vyplňovala vystoupení různých tanečních skupin. Od malých dětí až po scénku z Limonádníka s neodmyslitelným kankánem. Velmi propracované vystoupení měli i dva kovbojové s biči.
Bál se konal na oslavu desetiletého působení country kapely Westerni, kterou střídala na pódiu kapela Telegraf.
Fotky od Franty - už jsou na Rajčeti všechny, které tam chtěl dát.
Takhle nám sluší naše nové košile

Žádné komentáře:

Okomentovat