Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 10. října 2010

Burčáková výuka

Letos podruhé jsme se sešli s našimi kamarády z brněnské taneční country skupiny Honky Tonk při společné výuce. Burčáková výuka proto, že se koná v období burčáků. Ne, že by to byla výuka o burčáku :-)
V sobotu brzy po poledni jsme se sešli v myslivně. Uvnitř bylo docela chladno, tak jsme se zahřáli tanečky, které nás Zuzka Kovandová učila už dříve. Dokonce už i naši nováčci se většinu tanců stačili od začátku září naučit, takže se mohli směle zapojit. Pak jsme se naučili dvě nové čtverylky, jeden valčík a jeden line tanec. Na oplátku jsme Honky Tonk naučili tři tance, které neznali. Navzájem jsme si předvedli tanečky, na kterých právě pracujeme.
Čas uběhl jako voda a byl čas k večeři. Pak už přišla řada i na slibovaný burčák a následovala volná zábava. Zuzce to nedalo a udělala pro nás další výuku. Aby bylo veselo, vybrala tance, které učí malé děti... Večer jsme si prostě skvěle užili.
Druhý den nám Honky Tonk pomohli s úklidem (vlastně nás předběhli), takže jsme si mohli ještě zopakovat nové tance ze včerejška a navrch je naučili i náš nejnovější.
P.S. Ani jsme si nestačili připomenout, že je to právě rok a jeden týden, co jsme se s Honky Tonk seznámili na country bále v Tuřanech

Žádné komentáře:

Okomentovat