Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

sobota 11. září 2010

Na kolech do Lednice

Letošní počasí cykloturistice moc nepřálo. Buď pršelo nebo bylo příliš horko. Meteorologové předpovídali na tento víkend poslední teplé slunné dny tohoto léta, tak jsme toho chtěli ještě využít.
Moc jsme toho v létě nenajezdili, proto jsme vybrali nenáročnou trasu. Včerejšího plánu jsme se moc nedrželi. Jana nám přijela do Pavlovic naproti, tak jsme jeli přes Rakvice a Přítluky do Nových Mlýnů. Tam jsme poobědvali, přibrali do peletonu Lidku a vydali se po hrázi do Lednice. V zámecké cukrárně jsme si dali kafíčko a zmrzlinu. U Janohradu jsme si udělali malou zastávku a vydali se domů. Plánovali jsme příjezd přes Rakvice, ale nějakým nedopatřením jsme vjeli do Přítluk. Tam jsme se rozdělili. Část jela směrem na Rakvice a část na Zaječí. Domů jsme přijeli příjemně unaveni. Ujeli jsme 43 km.
Fotky už jsou na Rajčeti.

Žádné komentáře:

Okomentovat