Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 9. května 2010

Zájezd

Vidím, že už jste zvědaví na fotky :-) Tak tady je první várka. Je to jen tak narychlo, ještě je doplním. (Růža stejně řekne, že jsem je sem moc rychle nedala.) ... a tady už jsou i fotky od Franty
YMCA Rakvice pořádala pro své členy zájezd a přibrala taky nás.
První den jsme cestou k Lipnu navštívili Rožmberk, kde jsme strávili část odpoledne. Ubytování jsme měli zajištěné v Lipně v hotelu Lipénka. Při podvečerní procházce jsme si prohlédli blízké okolí. Večer byla pyžamová párty.
V sobotu jsme se projeli lodí po Lipenské přehradní nádrži. Odpoledne jsme si prohlédli Český Krumlov, kde jsme každý podle své chuti a zájmů navštívili různé památky a zajímavosti. Naše skupinka si udělala exkurzi do grafitového dolu. Poté jsme v rychlosti prošli i zámeckým parkem a částí malebných českokrumlovských uliček. Večer nám v našem hotelu hrála kapela YES SIR, která dokázala vyhovět i našemu zájmu o country.
V neděli jsme se přesunuli do Bechyně. I tady si každý sám zvolil svůj program. Poohlédli jsme se po městě a navštívili františkánský klášter. Po poněkud pozdním obědu (kačena se zelím už na nás nezbyla) jsme se vydali k domovu.
Bylo to fajn, počasí nemohlo být lepší a uběhlo to jako voda!

Žádné komentáře:

Okomentovat