Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

neděle 30. května 2010

Country večer v Bowlingu ve Velkých Pavlovicích

Včera dopoledne mi přišla SMS: "Dnes je na bowlingu country večer". Následovala další: "Pošli to dál". Tím došlo k poněkud chaotickému předávání informací. Někdo ji obdržel vícekrát, někdo vůbec. To mě přivedlo k myšlence vypracovat "krizový plán". Možná by pro začátek stačilo, kdybych měla na všechny číslo mobilu a e-mailovou adresu. Přiznám se, že raději mailuju než telefonuju, ale mobil je prostě mobilnější.
Nakonec to dopadlo celkem dobře, sešlo se nás celkem osm (dokonce žádná dáma nemusela mít na krku cedulku "jsem chlap"). V tomto počtu jsme schopni zatančit spoustu tanečků, tak jsme si večer krásně užili. Parket nebyl velký, ale vzhledem k tomu, že tam nebyl nikdo jiný, kdo by chtěl tančit, byl jen a jen náš. K tanci a poslechu nám hrála sympatická kapela POPOJEDEM. Foťák jsme tentokrát sebou neměli, ale snad se něco objeví na stránkách kapely. Jejich fan klub pilně fotil a natáčel na video.
Do záložky "Country kapely" byl doplněn odkaz na nové stránky kapely COLORADO. Odpoledne 19. 6. 2010 budou hrát ve Ždírci nad Doubravou.
JaVon

Žádné komentáře:

Okomentovat