Každý si jistě vybaví ty romantické chvíle u táboráku, kdy se s písničkami v trampském a country stylu setkal. Jsme rádi, že na melodii těchto písní dokážeme i zatančit. Stali se z nás tedy přátelé country (nejen tanců), i když mnozí jimi byli už dávno před tím...

zkoušky v tělocvičně

zkoušky v tělocvičně
Zkoušíme v malé tělocvičně ZŠ v úterý od 19:00 hodin.

pondělí 28. prosince 2009

Na Štěpána není pána










Původně jsme se 26. prosince chystali na Country bál do Lesné, ale z důvodu havárie v objektu byl bál na poslední chvíli zrušen. Co teď? Když už jsme byli psychicky připraveni na prezentaci našeho snažení na veřejnosti, přece to nevzdáme. Nastalo horečné pátrání na internetu a naše snaha byla korunována úspěchem.Country skupina Čtyřlístek hraje v restauraci U Machů v Poštorné. Tak jsme vyrazili. Zpočátku to vypadalo rozpačitě. Taneční parket jako dlaň a ostatní hosté vypadali, že přišli jen na pivo a nějaká skupina jim bude hrát místo rádia. Pak jsme ale vletěli na parket a všechno bylo jinak. Hostům spadla brada a začali se navzájem štípat, jestli se jim to nezdá. Jak se postupně vzpamatovávali, začal se parket během večera zaplňovat a tak jsme zabrali pro tanec i vestibul restaurace.
Nakonec jsme se výborně bavili, muzikanti nadšený a nabídky na angažmá se jen hrnuly. Příjemně unaveni jsme kolem 2. hodiny noční práskli do koní a uháněli k domovu.
Vláďa
Další fotky

Žádné komentáře:

Okomentovat